autotherm-hutoauto-miertmi-slide

KÉRJE ONLINE ÁRAJÁNLATUNKAT MOST!

minoseg-garancia

“Azt kapja, amit lát” garanciánk

Szimpatikus ajánlatunk, de mégis kétségei vannak?

Erre való az “Azt kapja, amit lát” nevű garanciánk!

Elhozza hozzánk átalakítandó járművét és ha kételkedik abban, hogy meg tudnánk valósítani elvárásait, elképzeléseit, akkor kifizetjük Önnek az útiköltségét és mert raboltuk az idejét, meghívjuk egy finom szegedi halászlére!

Penzvisszafiz-garancia

Garancia, amilyet még nem látott a mi szakmánk!

Ezt még senki nem merte bevállalni a hűtőautós piacon!

Ha az átalakításunk nem teljesíti az elvárt hőmérsékletet, akkor 30 napos visszavásárlási garanciával élhet felénk! Kiszerelünk mindent az autóból és visszafizetjük Önnek az árát!

garancia_3ev

3 éves raktérszigetelési garancia

3,5 tonnás furgon jellegű haszonjárművek raktereinek szigeteléseire (Magyarországon egyedülálló) 3 ÉVES GARANCIÁT vállalunk!


 

rólunk mondták

ügyfeleink

Hónapokig jártam körbe a kivitelezők ajánlatát, minden apró részletet figyelembe véve. 3 évvel és 38 átalakított jármű után még mindig az Autotherm csapatát tartom a legjobb döntésnek!

Mayer Tibor

FÖNIX PHARMA ZRT. ALVÁLLALKOZÓJA

Pontos határidő, minőségi munka, a szó: garancia!

 

 

 

NEUBERGER BALÁZS

NEUBERGER ÉS FIAI KFT – ÜGYVEZETŐ

Nagyszerű a kivitelező csapat igényessége, precizitása és a management hozzáállása a speciális kérésekhez. Nagy örömünkre szolgált egy rugalmas, talpraesett szakértő csapattal együtt dolgozni.

ZOLLAI JÁNOS

ZOLLAI KFT. – TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

Remek munkával egy új teherautónk hűtős autóvá átalakítását végezték el, amivel  maximálisan elégedettek vagyunk. Az autóval kapcsolatos minden ügyintézést, engedélyeztetést gyorsan, precízen intézték el.

NÁDASDI TAMÁS

PALIAN KFT. – ÜGYVEZETŐ


 

7 érv,

miért minket válasszon!

25 éve a szakmában1
garanciáink2
egy kézben minden3
0-24H szerviz4
ügyfélszolgálat5
darabszám6
üzletfilozófiánk7

Cégünk 1992-ben Autotherm Kft. néven alakult meg. Az alapítók, Csurgó László és egy osztrák üzletember Dkfm. Peter Knerer azzal a céllal hozta létre a társaságot, hogy az akkor még magyarországi képviselet nélküli Carrier hűtőberendezéseket meghonosítsák az éledező magyar hűtős piacon. 1995-ben a Carrier európai üzletpolitikája egy saját importőr céget hívott életre, ekkor az Autotherm Kft. a korábbi versenytárs, a Thermo King hűtőberendezések javításait is felvállalva, Dél-Magyarország meghatározó hűtőgép szervize lett.

25-eve-a-szakmaban

Garanciáink által Ön teljes biztonságban rendelhet nálunk:

  1. Pénz visszafizetési garanciát csak mi adunk a hűtőautós szakmában! Ha nem teljesíti az átalakítás és a hűtőgép a szerződésben meghatározott hőmérsékletet, 30 napon belül kiszerelünk minden általunk beépített anyagot és berendezést az autóból és visszafizetjük a teljes vételárat!
  2. Raktérszigetelésünkre 3 év garanciát vállalunk, ami szintén egyedülálló Magyarországon!
  3. “Azt kapja, amit lát!” garanciánk arról szól, hogy elhozza hozzánk átalakítandó járművét és ha kételkedik abban, hogy meg tudnánk valósítani elvárásait, elképzeléseit, akkor kifizetjük Önnek az útiköltségét és mert raboltuk az idejét, meghívjuk egy finom szegedi halászlére!

garancia

Ha egy dolgot kéne mondanunk, hogy miért minket válasszon, akkor az az, hogy egy kézben minden! A hűtőautós szakmában két típusú cég van: a felépítménygyártók és a hűtősök. Nálunk ez a két szakterület cégen belül van, így gyorsan és rugalmasan szolgáljuk ki ügyfeleinket!

Felépítménygyártás – Hűtős felépítményeink minősítése a legmagasabb fokozatú, kiegészítve horganyzott – porfestett segédalvázzal. Ellenáll a rozsdásodásnak és kánikulában is biztonságban van az áruja.

Raktérszigetelés – Raktérszigetelési technológiánkat 24 éve, a kezdetektől fejlesztjük (a mai napig is). Minősége és esztétikai színvonala miatt Ausztriából, Németországból és Svájcból is visszatérő ügyfeleink vannak.

Carrier Transicold képviselet – Az európai raktérhűtő piac vezetője a Carrier, melynek cégünk kiemelt partnere, mivel Magyarországon mi építünk be a legtöbbet. A márka tökéletesen illeszkedik minőségre törekvő filozófiánkhoz, így a legjobb társ egy Autotherm hűtőautóhoz.

Teljes ügyintézés – Önnek semmi papírmunkája nincs már az autó átvételét követően, minden hatósági engedélyt, dokumentációt, vizsgáztatást és okmányirodai ügyintézést elvégzünk és tarjuk a kapcsolatot az autókereskedővel. 

 

24 éves raktérhűtő szerviz múltunk tapasztalatainkra támaszkodva 24 órás készenlétben állunk, hogy segítsünk a közelünkben hűtési gonddal küzdő raktérhűtő berendezéseken, legyen szó kamion rakományhűtőről vagy 3,5 tonnás jármű direkt hajtású hűtőjéről.

service.autotherm.hu

AUTOTHERM SERVICE_3.1

Minket mindig el tud érni! Külön figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleinket, érdeklődőinket a lehető leghamarabb kiszolgáljuk árajánlattal, szaktanáccsal, alkatrésszel!

NIM_1784Ügyfélszolgálati ingyen hívható zöldszámunk:

+3680 10 20 50

Évente 190 darab átalakított járművel piacvezetők vagyunk a 3,5 tonnás hűtőautókban, aminek köszönhetően Ön a leggyorsabban juthat hozzá egy Rolls Royce színvonalú hűtőautóhoz!

Minden napunkat a profizmusra való törekvés irányítja, mely magában foglalja a szakszerű informálást, a gyors és precíz árajánlatadást, az igényes és megbízható terméket, és a hosszútávú rugalmas együttműködést, mindezt korrekt árakkal kombinálva. 

Többet tenni a világért, mint amennyit a világ tesz érted – ez a siker. – Henry Ford

h


 

Rólunk szólnak a hírek

Szakértőként kérdeztek minket a halálkamion ügyében

110446_k1

A 2015. augusztus 26.-án történt tragédiával – melyben 71 bevándorló fulladt meg egy hűtőkocsiban – kapcsolatban kérdezett minket a hazai sajtó.

Ide kattintva olvashatja az origo.hu-nak adott interjúnkat >>>

A Kossuth Rádió riportját itt hallgathatja meg:


 

CNG-és Iveco hűtős flottánk

Iveco CNG hts felptmny14Carrier Xarios 600

Ügyfeleink az innováció élvonalában, sűrített földgáz-üzemű haszongépjárművek szegedi partnerünknél.

Úgy tűnik megtört a jég. Felvállalva kihívásokat, a szegedi TE-DI Trade Kft a három új sűrítettföldgáz-üzemű Iveco Daily kistehergépkocsit helyezett üzembe, kimondottan áruterítő forgalomba, a felépítmény és a teljes körű kivitelezés az Autotherm feladata volt.

A Camion Truck&Bus teljes cikkét itt olvashatja.>>>

 

Különleges Renault Kangoo hűtős flotta osztrák ügyfelünknek

110446_k1

A hazai sajtót is megfogta az osztrák partnerünknek készített különleges Renault Kangoo flotta!

Hiába füves, nem emissziómentes a virágokkal borított Renault Kangoo! Garantált a feltűnés a fűvel borított furgonokkal, nem is véletlenül kérte átalakításukat egy osztrák gyümölcslé-forgalmazó. Hazai munka! Cikk folytatása az autonavigator.hu oldalán>>>

Click here to read the full article in english


 

Ügyfelünk termékével leptük meg a gyerekeket!

Igazi Mikulásként a szegedi Agyagos utcai bölcsődéseknek ajándékoztuk az első Innocent Smoothie gyümölcslé szállítmányt.

Cikk folytatása>>>

Minden, amit egy hűtőautóról érdemes tudni
Töltsd le most INGYENES tanulmányunkat!

Bónusz fejezet: 3 ordító jel, amiről felismered a sufnituning kivitelezőket!