autotherm_rolunk_008_borítókép

Kérje online árajánlatunkat most!

HONNAN JÖVÜNK?

autotherm_rolunk_019Cégünk 1992-ben Autotherm Kft. néven alakult meg. Az alapítók, Csurgó László és egy osztrák üzletember Dkfm. Peter Knerer azzal a céllal hozta létre a társaságot, hogy az akkor még magyarországi képviselet nélküli Carrier hűtőberendezéseket meghonosítsák az éledező magyar hűtős piacon. 1995-ben a Carrier európai üzletpolitikája egy saját importőr céget hívott életre, ekkor az Autotherm Kft. a korábbi versenytárs, a Thermo King hűtőberendezések javításait is felvállalva, Dél-Magyarország meghatározó hűtőgép szervize lett.

 

HOL ÁLLUNK MA?

autotherm_rolunk_015

Jelenleg 1500 m2-en, 4 üzemcsarnokban folyik a hűtőautók gyártása: kettőben a jármű

felépítménygyártás és az utólagos szigetelés, egyben vasanyagok megmunkálása, egyben pedig a raktérhűtő berendezések beépítése és szervizelése. Plusz egy épületrész, ahol irodák, tárgyalók és ügyfélváró van.

33-an dolgozunk azon nap mint nap, hogy ügyfeleinket elkápráztassuk munkánkkal és kiszolgálásunkkal. Nekünk ez nem munka, ez szerelem és szenvedély!

GONDOLKODÁSMÓDUNK

autotherm_rolunk_014

Napról napra jobbnak lenni abban, amit csinálunk. Minden nap olyan innovációkon dolgozni, amik gyorsabb gyártást és modernebb munkaeszközöket biztosít ügyfeleinknek.

Törekvéseinket egy Henry Ford idézettel tudnánk legjobban átadni:

“Többet tenni a világért, mint amennyit a világ esz érted –  ez a siker.”

1256
Ügyfél
190
átalakítás évente
33
munkatárs
24
év rutin

Mérföldköveink

Osztrák gyökereink
1991
Osztrák gyökereink

Csurgó László, mielőtt megalapította volna cégünket, Ausztriában dolgozott a hűtőautós szakmában.  A képen Helmut Breier , a Carrier Transicold jelenlegi műszaki igazgatója és Csurgó László, cégünk alapítója.

A magyar Carrier megalapítása
1992-1995
A magyar Carrier megalapítása

1992-ben Csurgó László elnyerte a Carrier Transicold Europe megbízását, hogy vezesse be a Carrier márkát Magyarországra és építse fel a szervizhálózatát. Megalakul az Autotherm Kft.

Thermo King képviselet
1995-2007
Thermo King képviselet

A Carrier saját importőr céget alapított a magyar piacon. Az Autotherm ekkor frigyre lépve a Thermo King-gel, Magyarország meghatározó raktérhűtő szervize lett és ekkor kezdtük el a furgonok utólagos hőszigeteléseit gyártani Ausztriából hozott tudás szerint.

Vissza a jövőbe
2007
Vissza a jövőbe

2007-ben tulajdonosi kör változások hatására ismét Carrier képviselet lettünk. Mára Magyarországon mi adjuk el a legtöbb Carrier hűtőt 3,5 tonnás haszonjármű kategóriában. 

Új telephely
2012
Új telephely

2012-ben új telephelyre költöztünk, ahol már tízszer annyi autó tud egyszerre készülni, mint korábban.

pillanatképeink

autotherm_rolunk_014autotherm-rolunk-02autotherm-rolunkautotherm-expo


 

csapatunk

vastag péter
cégvezető, tulajdonos
vastag péter

1995-ben felépítmény szigetelőként és raktérhűtő szerelőként kezdte szinte a nulláról. Szerencsére jó tanára, Csurgó Laci, aki abban az időben a szakma legjobbjai között volt, alaposan kezelésbe vette. Ő volt az, aki az újonan induló szegedi Thermo King szervízbe csábította el korábbi munkahelyéről és rövidesen mentora is lett.

Amit a legjobban szeret a munkájában, hogy a ranglétra és az élet “nagy iskolája” megmászása közben mindig jön egy új nagy fejezet. Szabadidejét főleg a családjának szenteli, két nagylány és egy kis krapek édesapja.

Kiss Zoltán
LOGISZTIKA
Kiss Zoltán

Zoli 2016-ban került a céghez , korábban 28 évig termelési vezetőként dolgozott mezőgazdasági gépek, repülőtéri kiszolgáló berendezések  ill. egyedi járműfelépítmények  gyártása terén.  Cél a tapasztalatok átadása és új technológiák, beszállítók megismerése és bevezetése a következő projektek kivitelezésénél. Szeret jó hangulatú csapatban alkotni.

Szabadidőben a horgászatot és az utazást kedveli.

hoffmann attila "hofi"
pénzügy, ügyfélszolgálat
hoffmann attila "hofi"

Attila, menedzsmentünk legifjabb tagja 2015 január elején csatlakozott hozzánk, mint vállalati asszisztens. Legfontosabb alapelve a minőségi kiszolgálás minden szinten, ezért számára az elégedett, mosolygós ügyfelek jelentik a legnagyobb elismerést.

A szabadidejét legszívesebben súlyzós edzéssel, futással, kerékpározás és squashhal tölti, mivel első helyen szerepel nála az egészség. 12 éven keresztül foglalkozott képzőművészettel egy neves szegedi tűzzománc művész alkotótáborában. Munkáival számos elismerést bezsebelve. Amikor az ideje engedi, motorozik, kiállításokra jár és fotózik. Rajong a gasztronómiáért és a kiváló borokért.

Álma egy saját borászat és étterem a Balaton-felvidéken.

„Az emberek először csak nevetni fognak az álmaidon, aztán meg utálni, ha valóra váltod őket.” 

..

gál zoltán
marketing viking
gál zoltán

Zoltán képzőművész múlttal került a céghez. Tizenöt év kreatív alkotó tevékenység után vetette magát bele a marketinges feladatok sokaságába. Német és román nyelvtudása, pozitív, problémamegoldó hozzáállása új színt visz cégünk mindennapjaiba.

Szabadidejét legszívesebben vízparton, jó társaságban tölti.

bauer zsolt
termelésirányító
bauer zsolt

Zsolt hozzánk egy bútoros cég operatív vezetői posztjáról érkezett, annak előtt pedig kereskedelmi cégekben töltött be osztályvezetői pozíciókat, műszaki területen is.

Informatikai és gazdasági szakemberként újító gondolatai miatt választottuk őt a termelésirányítói posztra. Szabadidejét legszívesebben párjával és barátaival tölti.

bóné péter
SZERVEZETFEJLESZTÉS ÉS HR
bóné péter

Péter 2014-ben került a céghez, marketing és kereskedelmi területen kezdett nálunk. Jelenleg a cég- és a szervezet fejlesztését foglalja le.
Ha teheti mindenhova bringával jár, szabadidejét a családjával és a barátaival tölti. Az inspiráló környezetet és a remek hangulatot imádja a cégnél.
“Azok vagyunk, amit ismételten teszünk. A kiválóság ennél fogva nem tett, hanem szokás. – Arisztotelész”

Busa ádám
értékesítés
Busa ádám

Ádám 2015-ben csatlakozott a csapathoz, mint értékesítési tanácsadó. Egy első osztályú étterem vezetői pozícióját hagyta el 13 év után az Autotherm-ért. Szereti az újabbnál újabb kihívásokat és azok leküzdését a mindennapokban.

Szabadidejét a családjával, és barátaival tölti. Mikor kikapcsolódásra van szüksége akkor különféle sportoknak él!

Az élet nagy igazsága: Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták…”

Kedvenc idézete: „Azzá válsz, amire a legtöbbet gondolsz!”       Earl Nightngale

molnár balázs
termelésirányító
molnár balázs

Balázs jó pár évet töltött el vezetőként fém- és műanyagipari területen, mielőtt hozzánk sodorta az élet. Három legény büszke apukája, a Pick Szeged Kézilabda Csapat lelkes szurkolója és nem utolsó sorban Star Wars fun, amivel több mint jól illeszkedik a csapatunkba.

Munkájában minidig az újításokat keresi és nem szívesen ragad meg az “iroda melegében”. 

radó attila
járműmérnök
radó attila

Attila több mint 15 éve különböző járműfelépítmények tervezésével foglalkozó mérnök. Mindig is erre a pályára készült, előbb több neves felépítményezéssel foglalkozó vállaltnál alkalmazottként dolgozott, később saját tervező irodát alapított.

rácz szabolcs
gazdasági vezető
rácz szabolcs

Szabolcs igazi “pénzügyi veterán”, 2015 óta erősíti az Autotherm csapatát, mint független gazdasági tanácsadó.

Legjobban a cégben uralkodó baráti hangulat lepte meg, hiszen komolyabb és keményebb környezetből érkezett hozzánk. Szabadidejében vadászni jár, hiszen a “nagyvadakat” nem csak vállalati életben szereti.

kóczián ágnes
export értékesítő
kóczián ágnes

Ági végzettségét tekintve közgazdász, mielőtt hozzánk került , környezetgazdálkodás és épületgépészeti területeken dolgozott. Lelkes autodidakta, ha ideje engedi szívesen tanul legyen szó akár programozásról vagy nyelvekről.

Nagyon aktív személyiségnek tartja magát és ha nem kell “kötelezően” az irodában ülni, járja az országot, sportol vagy barátokkal van. Az Autotherm-nél értékesítői feladatai ellenére különösen vonzónak tekinti a műszaki területet is.

Minden, amit egy hűtőautóról érdemes tudni
Töltsd le most INGYENES tanulmányunkat!

Bónusz fejezet: 3 ordító jel, amiről felismered a sufnituning kivitelezőket!