Kíváncsi vagy, hogy mennyi hasznos terhed marad egy hűtőautónál?

Töltsd le most hűtőautó súlytáblázatunkat!

GINOP_szechenyi_2020

Üdvözlöm!

Egy percre képzelje el cégünket, mint étterem! Vastag Péter vagyok, az Autotherm üzletvezető tulajdonosa. Hiszek abban, hogy a mi száraz és műszakias szakmánkban olyan kiszolgálást tudunk nyújtani, mint ha egy Michelin csillagos étteremben rendelne. Azt akarjuk, hogy ha nálunk vacsorázik, akkor ne csak jól lakjon, hanem egy élménnyel távozzon tőlünk! Felszolgálóink lelkesen segítenek kiválasztani Önnek azt az ízkombinációt, amire vágyik; a konyhában pedig szakácsaink minőségi alapanyagokból kimagasló precizitással készítik el az ételkölteményt. Küldetésemnek tekintem, hogy mi legyünk a hűtőautó gyártás Michelin csillagos étterme!

Vastag_Péter_aláírás

 

3,5 tonnás zárt haszonjárművek

Hűtős átalakítása

 

 

A különböző szállítási feladatokat ellátó hűtőautók átalakításánál figyelembe kell venni az adott áru hőmérsékletbeli és szállítási elvárásait. Egy precíz gyógyszerszállító hűtőautó elkészítésénél az állandó hőmérséklet fenntartása sokkal nagyobb szerepet játszik, mint egy zöldség-gyümölcs szállító hűtőautónál. Egy hússzállító hűtőautónál pedig a kemény igénybevételre van helyezve a hangsúly (a raktérszigetelés védelme), a fagylalt szállító hűtőautónak pedig a kánikulában is tudnia kell a “kopogós” -20°C-ot.

3,5 tonnás alvázas haszonjárművek

felépítményezése

 

 

Tudjuk, most azt gondolja, hogy egy felépítmény csak vas, acél és alumínium alkatrészek egyvelege, amit rátesznek az alvázas haszonjárműre és alkalmas minden áru szállítására!

Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy a szállított termékére és a szállítási körülményekre lehet szabni a felépítményt? És még autó márkát, tipust is lehet ennek megfelelően választani!

Kérje árajánlatunkat most!

busa ádám
járműhűtési tanácsadó

0620 223 1316

Kérje expressz árajánlatunkat online vagy telefonon!

kép, videó, 3D

Munkáink

járműfelépítmény

Hűtős átalakítás

speciális átalakítás

Rólunk mondták

Hónapokig jártam körbe a kivitelezők ajánlatát, minden apró részletet figyelembe véve. 3 évvel és 38 átalakított jármű után még mindig az Autotherm csapatát tartom a legjobb döntésnek!

Mayer Tibor

Fönix Pharma Zrt. alvállalkozója

1

Nagyszerű a kivitelező csapat igényessége, precizitása és a management hozzáállása a speciális kérésekhez. Nagy örömünkre szolgált egy rugalmas, talpraesett szakértő csapattal együtt dolgozni.

Zollai János

Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft. – tulajdonos, ügyvezető

2

Pontos határidő, minőségi munka, a szó: garancia!

Neuberger Balázs

Neuberger És Fiai Kft – ügyvezető

3

Remek munkával egy új teherautónk hűtős autóvá átalakítását végezték el, amivel  maximálisan elégedettek vagyunk. Az autóval kapcsolatos minden ügyintézést, engedélyeztetést gyorsan, precízen intézték el.

Nádasdi Tamás

Palian Kft. – ügyvezető

4

Akik már ránk bízták járművűket

Ügyfeleink

Rólunk számokban

2800
Elégedett ügyfél
265
Átalakítás évente
32
Munkatárs
26
Év rutin
Minden, amit egy hűtőautóról érdemes tudni
Töltsd le most INGYENES tanulmányunkat!

Bónusz fejezet: 3 ordító jel, amiről felismered a sufnituning kivitelezőket!